Restaurant Bufet (SERVIT A TAULA) El Tiberi és un bufet amb estil propi a Tarragona i a tota Catalunya amb denominació i marca registrada. La cuina tradicional casolana fa les delícies de tots els que ens visiten. Degustar la gran varietat de plats de la nostra terra fan la nostra cuina única a la ciutat.
La decoració del restaurant reflecteix un pati d’estil català i el personal llueix el típic vestit regional. Trobem un ambient familiar i un lloc idoni per a qualsevol celebració amb amics, trobades laborals o familiars.
Oferim un servei amb matèries primeres de primera qualitat. Els nostres cuiners tenen una llarga trajectòria professional.
Autèntic menjar mediterrani català. Visita’ns!
Restaurant El Tiberi: La seva història des de 1981…
Salvador Sellarés i Maria Lluïsa Casas van obrir El Restaurant El Tiberi el juny de 1980. Va ser el primer restaurant Bufet de la Província de Tarragona que oferia al seu públic el sistema de bufet però amb el distintiu de Cuina Catalana tradicional.
L’any 1990 el seu fill Albert es fa càrrec de l’establiment, realitzant-se un canvi generacional però seguint el mateix estil de cuina que s’oferia. Avui després de 41 anys segueixen oferint la mateixa qualitat que abans.
Els entrants, verdures, escalivades (verdures rostides: albergínia, pebrot, ceba i tomàquet), el xató (salsa elaborada a partir d’ametlles i avellanes torrades, molla de pa amb vinagre, all, oli, sal i nyora. Aquesta salsa acompanya una amanida d’escarola amb anxoves, tonyina i bacallà) o segons plats tan famosos com les mans de ministre (peus de porc), Cuit Català (carn d’olla), estofats i arrossos, juntament amb les postres, cremes i pastissos d’elaboració pròpia amb més de 40 plats de receptes tradicionals formen el nostre menú que delecta als nostres clients i amics.
Aprofitem les diferents estacions per utilitzar els productes naturals de la nostra terra, a l’hivern gaudim dels típics calçots o carxofes acompanyats per les carns a la brasa elaborades al moment. A l’estiu totes les varietats de l’horta inunden de color i frescor nostre menú, sardines o musclos frescos de la Mediterrània a la taula.